A vándorgyűlésről szakmai elismerést hozott igazgatónk

dorottya4Május 12. és 14. között rendezték meg Budapesten a Magyar Népművelők Egyesülete XXXII. vándorgyűlését. Az eseményen kiemelkedő szakmai munkájáért az egyesület plakettjét vehette át Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója.

A rangos szakmai eseményen több mint 250 szakember vett részt az országból, a nyitónapon adták át az országos szervezet által alapított díjakat, amelyeket a közművelődési tevékenységet támogató önkormányzatok és a kiemelkedő szakmai munkát végző közművelődési szakemberek vehettek át Sajó Attilától, a Magyar Népművelők Egyesülete elnökétől.

dorottya5

Kiemelkedő szakmai munkájáért  plakettet kapott Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója is, aki 2008 óta vezeti az intézményt és annak társintézményeit.  Művelődésszervezői egyetemi diplomáját Pécsen szerezte, majd a Szent István Művelődési Házban, a Városi Képtár-Deák Gyűjteményben, a Pelikán Galériában és a Kodolányi János Főiskolán is dolgozott, majd óraadóként is visszatért a főiskolára igazgatói munkája mellett.

Kiss Dorottya az egyesület plakettjének átvétele után hangsúlyozta: meghatódott a díj átvételekor, különösen annak örül, hogy a plakettet a szakma ítélte oda. Úgy gondolja, a művelődésszervezői munka igazi eredménye az, ha az intézményünkbe látogatók maradéktalanul elégedettek, de nem titkolja, jólesik, ha a szakma is elismeri az erőfeszítéseket.

Hozzászólások

hozzászólás

Kategória: Események | A közvetlen link.